Sivas Dış Çekim Düğün Fotoğrafçısı Balayı Kampanyası

Sivas Dış Çekim Düğün Fotoğrafçısı Balayı Kampanyası

Balayı Çekilişimizi Asıl Talihli olarak Merve-Hacı Güleç çifti Kazanmıştır.

Yedek Talihlilerimiz ise Hüsna-İsmail Köse / Ceren-Furkan Sam olmuştur.

Asıl talihlinin 29.08.2019 saat:15:00'a kadar tarafımıza olumlu yada olumsuz dönüş yapması gerekmektedir.

Ocak-Eylül 2019 tarihleri arası dış çekim yaptıran tüm çiftler, Alanya’da 3 gece 4 gün muhteşem bir balayı için çekilişe hak kazanacaktır.

Merhaba değerli çiftlerimiz. 2019 yılı itibariyle yeni bir kampanyaya merhaba diyoruz. "Balayı Kampanyası"

2019 yılı Ocak-Eylül tarihleri arasında bizleri tercih eden değerli gelin-damat adaylarımız arasından, 5 çiftimizi balayına gönderiyoruz.

DIŞ ÇEKİMLERİMİZE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYIN

düğün fotoğrafçısı balayı kampanyası2

Alanya'da Bir Tatil Köyünde Balayı Sizin de Hakkınız

Ocak-Eylül tarihleri arasında rezervasyon yaptırarak, onlarca çeşit düğün albümlerimiz arasından birini seçerek, dış çekimini bize yaptıran çiftlerimizin arasından 5 çifti Alanya'da bir tatil köyünde Herşey Dahil konseptinde balayına göndereceğiz.

Düğün Dış Çekimini Yaptır Balayını Kazan

Sivas Dış Çekim Sivas Balayı kampanyası kazanan çiftlerimizi, 2-5 Eylül 2019 tarihleri arasında Alanya Annabella Park Hotel'de, 3 gece 4 gün herşey dahil konsepti çekilişle hediye edilecektir.

5 ÇİFTİMİZ BALAYI KAMPANYASINDAN YARARLANACAK

Sivas Düğün Dış Çekiminde Grafikser® Tasarım ve Fotoğrafçılık'ı tercih eden çiftlerimiz arasından 5 çift bu kampanyadan yararlanacak.

BALAYI KAMPANYASINDA ŞANSINIZ 50'DE 1

Kampanya kapsamında göndereceğimiz 5 çiftimizi ise şu şekilde belirleyeceğiz.

Rezervasyon yaptıran her 50 çiftimizden 1 çifti balayına göndereceğiz. (ilk 50 rezervasyona 1 çift, 51-100 rezervasyona 2 çift, 101-150 rezervasyona 3 çift, 151-200 rezervasyona 4 çift, 201-250 rezervasyona 5 çift) (Örneği bu yıl düğün dış çekim için 140 çift rezervasyon yaptırdı, kampanyadan 3 çift yararlanacaktır.)

Rezervasyon yapan müşterilerimizin isimleri ve sayısı, stüdyo ofisimizde güncellenerek asılacaktır.

DIŞ ÇEKİM BALAYI KAMPANYASI İÇİN EKSTRA BİR ÜCRET YOK

BALAYI KAMPANYASINA AİT ÖNEMLİ HUSUSLAR:

  • İşbu kampanya; 01.01.2019 – 01.09.2019 tarihleri arasında, Grafikser Tasarım ve Fotoğrafçılık’da düğün dış çekimi ve albümü yaptıran, evlenecek olan çiftlerimizi kapsayan özel bir kampanyadır.
  • Kampanya, 01.01.2019 – 01.09.2019 TARİHLERİ ARASINDA EVLENEN ÇİFTLER İÇİN GEÇERLİDİR. Aksi takdirde kampanyadan yararlanılamayacaktır.
  • Balayı çekilişi 26.08.2019 Pazartesi günü yapılacaktır. 26.08.2019 ile 01.09.2019 Pazar günleri arasında dış çekimi olan çiftlerimiz kampanyadan yararlanacaktır.
  • Bu kampanyaya nişan, kına gecesi, sünnet, mezuniyet dahil değildir. Sadece düğün yapacak çiftlerimiz için geçerlidir.
  • İşbu kampanya, herhangi bir indirime tabi tutulan veya başka bir kampanya ile fiyatlandırılmış ürünler için geçerli değildir. DİĞER KAMPANYA VEYA İNDİRİMLERLE BİRLEŞTİRİLEMEZ.
  • KAMPANYA ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ANNABELLA DİAMOND PARK HOTEL’İN, GRAFİKSER’E AYIRMIŞ OLDUĞU KONTENJANLARLA SINIRLIDIR.
  • Kampanyayı kazanan çiftlerimiz, otel rezervasyonlarını yapmak üzere EN GEÇ 28.08.2019 ÇARŞAMBA günü GRAFİKSER TASARIM VE FOTOĞRAFÇILIK’A BİLDİRMEK ZORUNDADIR. AKSİ TAKDİRDE, YERİNE ÇEKİLEN YEDEK TALİHLİ BALAYI KAMPANYASINDAN YARARLANACAKTIR.
  • İşbu kampanya kapsamında çiftlerimizin kazandığı “Balayı Tatili”nin, “Annabella Diamond Hotel”, “Annabella Park Hotel” otellerinden uygun olan herhangi birinde konaklayacak olup, , öncelik Annabella Park Hotel’dir.

5 çiftimiz kampanya kapsamında, tamamının Annabella Park Hotel’de konaklayacağı kesin değildir. En az 1 çiftimiz bu otelden faydalanırken, diğer çiftlerimizin ise gideceği oteller, Grafikser Tasarım ve Fotoğrafçılık tarafından belirlenecektir. Kampanya kapsamında Tüm otellerde, Otel konseptleri “Herşey dahil” kapsamında olacaktır.

  • Rezervasyon tarihi evlilik tarihinden önceki bir tarihte olmayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanan ve rezervasyonu yaptırmış olan müşteriler otele giriş yaparken MUTLAKA EVLİLİK CÜZDANINI GÖSTERMEK ZORUNDADIRLAR. MÜŞTERİLERİN EVLİLİK CÜZDANLARINDAKİ EVLENME TARİH; MUTLAKA KAMPANYADA BELİRTİLMİŞ OLAN 01.01.2019 – 01.09.2019 TARİHLERİ ARASINDA BİR TARİH OLMAK ZORUNDADIR. Aksi takdirde bu hizmetten yararlanılamayacaktır ve otel faturası müşterinin kendisi tarafından ödenecektir.
  • Balayı hakkı kazanan ancak bu hakkını 02.09.2019 tarihi saat: 15:00’a kadar kullanmayan müşteriler için otel konaklama hakkı 02.09.2019 saat 15:30’da sona erecektir. Bu tarihten sonra hiçbir hak iddia edemeyeceklerdir.
  • Kampanyaya YALNIZCA 3 gece 4 gün standart oda, her şey dahil kapsamında konaklama dahil olup; ulaşım, otel ekstraları, pasaport, transfer, vize işlemleri vb diğer masraflar kampanya kapsamı dışındadır ve tamamen müşteriye aittir.
  • Kampanyayı kazanan çiftlerimiz, otele yerleştikleri gün, bizlere çekim yaptırmayı ve bunları Grafikser sosyal medya hesaplarında yayınlanmasını kabul eder.

KONSEPTLER

  • Annabella Diamond grubuna ait otellerin konsepti Herşey Dahil kapsamındadır.
  • Kazanılan hak başkasına devredilemeyecek, yalnızca evlilik cüzdanındaki hak sahibi tarafından kullanılacaktır.
  • Çiftlerimiz kampanya detay ve koşulları ile ilgili her türlü soruları için Grafikser Tasarım ve Fotoğrafçık hattı olan 0553 404 19 03 nolu numarayı arayabilirler.

STÜDYO ADRES: CAMİ-İ KEBİR MAHALLESİ ŞİFAHİYE SOKAK ÖZDEN APARTMANI B BLOK KAT:3 DAİRE:6 SİVAS/MERKEZ (Kılıçoğlu pastanesi arka arası dar sokak, demir aynalı kapı)

İLETİŞİM: 0.553 404 19 03

Hediye Balayı, Balayı Kampanyası, Sivas Balayı Kampanyası, Düğün Fotoğrafçısı Balayı Kampanyası, 2019 Balayı Kampanyası, Balayı tatili, Balayı Tatili Hediyesi

BALAYI KAMPANYASI, TÜRKİYE GENELİ TÜM REZERVASYONLARDA GEÇERLİDİR.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp