Sivas Mezuniyet Fotoğrafçısı | Sivas Mezuniyet Albümü

Sivas Mezuniyet Fotoğrafçısı | Sivas Mezuniyet Albümü

Sivas Mezuniyet Fotoğrafçısı

Sivas Mezuniyet Fotoğrafçısı

Sivas’ta mezuniyet çekimi denildiğinde akıllara, kent meydanında bulunan tarihi, çifte minare, buruciye medresesi, kongre müzesi gibi alanlar akıllara gelmektedir. Yıllardır bu alanlarda gerçekleştirilen mezuniyet çekimleri artık bir klişe olmuş ve birçok fotoğrafçı bu klişeyi yıkamamıştır.

Ayrıca Sivas’ta mezuniyet çekimlerinde, öğrencilere albüm ve vesikalık dışında başka bir alternatif sunamaya Sivas Fotoğrafçıları, öğrencilere yenilik adına çok bir şey sunamamaktadır.

Sivas’ta Mezuniyet Fotoğrafçısı olarak;

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri mezuniyet çekimleri için her yıl makine ekipmanlarımızı yeniliyor ve her yılın trendlerini takip ederek bu fırsatları öğrencilere sunuyoruz.

Birbirinden farklı mezuniyet albümlerimizin yanı sıra Sivas’ta ofis ortamındaki fotoğraf ve Sivas film stüdyosu ile artık mezuniyet çekimlerinde öğrencilere çok farklı alternatifler sunabiliyoruz.

Sivas Mezuniyet Çekim Albüm Paketleri

Mezuniyet Çekimlerini bizlere yaptıran öğrencilere, bir paket içerisinde dış çekim, stüdyo çekimi, portre çekimler, vesikalık, tüm çekimlerin orijinal hallerini CD ve yeşil perde (green box) önünde klip çekerek teslim ediyoruz.

Sizde Sivas’ta Profesyonel Mezuniyet Çekimi Yapan Bir Firma Arıyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Hemen 0553 404 19 03 numarayı arayarak yada iletişim sekmesi altında bulunan adres bilgilerimizden ofisimize gelerek, gerek albümler gerekse stüdyomuz ve çekimlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

İLETİŞİM SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp